Pnau

Pnau had found a room in a great location, however the building was occupied by other artists, plus there was the added complication of residents close by. Isolation was key in making this particular build work.

“We love our studio that Miloco built for us. They did everything we wanted and had some great ideas that we hadn’t thought of. Pete and Mickey were very helpful and kept to a tight budget without cutting corners. Highly recommended.” Peter Mayes (Artist / Producer)

Back to Clients

Recent Projects

London School of Sound approached…

View Project

London School Of Sound

Calvin Harris needed to float the floor of his control room and then supply and fit a dark oak floor…

View Project

Calvin Harris

Miloco Builds were approached by Sholto Radcliffe in 2015 to oversee the renovation of Dock Street S…

View Project

Dock Street Studios

Having previously refurbished the control room in the world famous Abbey Road Studio 2, Miloco Build…

View Project

Abbey Road Studios Mastering