Danton Supple

Danton Supple had a private studio in the Battery Studio complex which needed refurbishing. We knocked through into a small booth to create a larger control room. Then, we replaced all the existing fabric and installed an oak dado giving easy access to tie lines and power.

“After a brief design chat, Miloco had it built to a great standard in no time adding useful tweaks and adjustments along the way.” Danton Supple (Producer)

Back to Clients

Recent Projects

Miloco have worked alongside Matt Johnson (a…

View Project

Matt Johnson

The Chemical Brothers have had a lo…

View Project

Chemical Brothers

In 2012 Miloco Builds undertook a major restoration and refurbishment project at the legendary Livin…

View Project

Livingston Studios

Miloco Builds completed a…

View Project

Feet First Sound – The Laundry