Ben Hillier

Ben Hillier had a large warehouse space which he liked to use as a ‘no separation’ environment incorporating both recording and control rooms in the same space. However, in order to make it more flexible and appealing to engineers who prefer more conventional modes of recording he needed a control room and booths, but which could still be utilised to provide that unique ‘one room’ feel. We achieved this using a lot of glass; the raised control room and booth gave a clear line of sight across the vast live area, and we were able to maintain the room’s acoustics.

"Miloco Builds run a tight ship. The ability to also use the control room as a booth is a great asset and the job ran very smoothly and on budget. It's great to have builders who understand how records are made and hence are able to come up with practical solutions during the building process." Ben Hiller, producer /engineer

Back to Clients

Recent Projects

Miloco BuildsĀ completed two stunning voiceov…

View Project


When Paul Epworth took over The Church Studios in 2013, part of his vision was to have a designated …

View Project

The Church Studio 3

When Paul Epworth ushered in a brand new era at North London's famous Church Studios in 2014, he int…

View Project

The Church Studio 2

Miloco Builds were approached by Sholto Radcliffe to oversee the renovation of Dock Street Studios, …

View Project

Dock Street Studios – Stage One